Hungarian-English dictionary

Hungarian-English open and publicly listed dictionary
I am anonymous user in this dictionary

Request for "Az első képen a fényképező a lakáson belül van.  Szerintem, bizonyára a lakás tulajdonosa. Legalább is nekem így tűnik, mert egy egyszerű mobiltelefonnal fényképez. A második képen szerintem egy kávézóba törtek be. Biztos, hogy a betört ablak nem egy laká"

Created by: Anonymous, 2022/03/23 - 21:44
Last modified at: 2022/03/23 - 21:44
Search for "Az első képen a fényképező a lakáson belül van.  Szerintem, bizonyára a lakás tulajdonosa. Legalább is nekem így tűnik, mert egy egyszerű mobiltelefonnal fényképez. A második képen szerintem egy kávézóba törtek be. Biztos, hogy a betört ablak nem egy laká" here
 1. Open
 2. Assigned
 3. Published
  2 more drop votes needed to cancel this request.

  Description

  A guest requests to add the word 'Az első képen a fényképező a lakáson belül van.  Szerintem, bizonyára a lakás tulajdonosa. Legalább is nekem így tűnik, mert egy egyszerű mobiltelefonnal fényképez. A második képen szerintem egy kávézóba törtek be. Biztos, hogy a betört ablak nem egy lakás ablaka, mert az ablak mögött kávézó asztalt látok. A fényképész ebben az esetben bizonyára a rendőrség tagja, mert egy nagy fényképezőgéppel fényképez.'.

  Editor

  Az első képen a fényképező a lakáson belül van.  Szerintem, bizonyára a lakás tulajdonosa. Legalább is nekem így tűnik, mert egy egyszerű mobiltelefonnal fényképez. A második képen szerintem egy kávézóba törtek be. Biztos, hogy a betört ablak nem egy lakás ablaka, mert az ablak mögött kávézó asztalt látok. A fényképész ebben az esetben bizonyára a rendőrség tagja, mert egy nagy fényképezőgéppel fényképez. undef
  undef

  How to proceed?

  Only editors of this dictionary may resolve this request. If you want to participate, contact the administrators of this dictionary: admin, evirag, Péter Pallinger.

  Comments

  Add comment

  Login or register to post comments