Hungarian-English dictionary

Hungarian-English open and publicly listed dictionary
I am anonymous user in this dictionary

Request for "pályázati felhívás - Az a dokumentum, amellyel a szerződő hatóság az érdekelt cégeket vagy szervezeteket felhívja, hogy tegyenek egy Phare-szerződésre ajánlatot. Egységesített formában tartalmazza az ajánlat benyújtásának feltételeit, a feladatmeghatározá"

Created by: Anonymous, 2013/05/11 - 20:23
Last modified at: 2013/05/11 - 20:23
Search for "pályázati felhívás - Az a dokumentum, amellyel a szerződő hatóság az érdekelt cégeket vagy szervezeteket felhívja, hogy tegyenek egy Phare-szerződésre ajánlatot. Egységesített formában tartalmazza az ajánlat benyújtásának feltételeit, a feladatmeghatározá" here
 1. Open
 2. Assigned
 3. Published
  2 more drop votes needed to cancel this request.

  Description

  Erősen rövidíteni kell a nagyar meghatározáson. Majdnem olyan hosszú, mint az összes többi kifejezés együtt. Mellesleg nem kell teljes definíció, ez angol-magyar szótár, nem értelmező kéziszótár EU-s pályázatokhoz.

  Editor

  pályázati felhívás - Az a dokumentum, amellyel a szerződő hatóság az érdekelt cégeket vagy szervezeteket felhívja, hogy tegyenek egy Phare-szerződésre ajánlatot. Egységesített formában tartalmazza az ajánlat benyújtásának feltételeit, a feladatmeghatározá
  pályázati felhívás ajánlattételre (PHARE) kif
  invitation to tender (PHARE) kif

  How to proceed?

  Only editors of this dictionary may resolve this request. If you want to participate, contact the administrators of this dictionary: admin, evirag, Péter Pallinger.

  Comments

  Add comment

  Login or register to post comments