Hungarian-Italian dictionary

Hungarian-Italian open and publicly listed dictionary
I am anonymous user in this dictionary

Request for "Ember!!! Ébredj fel! Mikor hitted mindezt el?!? Ébredj ember, mert nem ez a való. Amit sokszor te akarsz látni magad körül, az csak illúzió. De fel kell ébredned. Ne ragadj lenn a mélyben. Megteheted persze, de gondolkodtál már el azon, kinek ártasz ezzel"

Created by: Anonymous, 2018/06/16 - 12:22
Last modified at: 2018/06/21 - 14:53
Search for "Ember!!! Ébredj fel! Mikor hitted mindezt el?!? Ébredj ember, mert nem ez a való. Amit sokszor te akarsz látni magad körül, az csak illúzió. De fel kell ébredned. Ne ragadj lenn a mélyben. Megteheted persze, de gondolkodtál már el azon, kinek ártasz ezzel" here
Canceled

Description

A guest requests to add the word 'Ember!!! Ébredj fel! Mikor hitted mindezt el?!? Ébredj ember, mert nem ez a való. Amit sokszor te akarsz látni magad körül, az csak illúzió. De fel kell ébredned. Ne ragadj lenn a mélyben. Megteheted persze, de gondolkodtál már el azon, kinek ártasz ezzel? Azt mondogatod folyton, mindegy, egyre megy. '.

Editor

Ember!!! Ébredj fel! Mikor hitted mindezt el?!? Ébredj ember, mert nem ez a való. Amit sokszor te akarsz látni magad körül, az csak illúzió. De fel kell ébredned. Ne ragadj lenn a mélyben. Megteheted persze, de gondolkodtál már el azon, kinek ártasz ezzel? Azt mondogatod folyton, mindegy, egyre megy. undef
undef

How to proceed?

Only editors of this dictionary may resolve this request. If you want to participate, contact the administrators of this dictionary: admin.

Comments

Add comment

Login or register to post comments