Ép tesztben ép lélek

Kedves szótárazó pajtások!

Itt van hát a második béta. Akár gammának is nevezhetnénk, de az talán túlságosan nagyzoló lenne. Különben is, az állandó bétaság másoknak is bejött már.

Mivel több ez mint az eddigi béta? Például, hogy a motort (ami eddig szerencsére nem fulladt le túl sokszor) félig újraírtuk, így most gyorsabb és többet tud mint valaha.

Másrészt a szótárak nagy része már át van emelve a régi szótárból, és ez a szám még várhatóan növekedni fog. Sőt, lett egy bolgár szótárunk is, sokak örömére!

A harmadik várva várt újdonság, hogy működésbe hoztuk a sokak által kért szóhozzáadás funkciót. Persze moderáljuk a dolgokat, és aki hozzá meri adni, hogy HTML, annak utánajárunk. Ez a rész még inkább alfa, mint béta, úgyhogy ha valami nem működik, akkor ne lepődjetek meg!

Emellett természetesen - mivel ez még mindig béta - lehetséges, hogy lefullad, meg felrobban, meg akadozik. Meg elveszik az összes hozzáadott szó (sőt, eleinte ez naponta megtörténhet). Ha ilyesmit észleltek, akkor bökjetek az oldalsó "visszajelzés" gombra, és mondjátok el, hogy mi nem tetszik. De még inkább, hogy mi tetszik. Ha minden más csődöt mond, akkor még mindig fel lehet minket jelenteni.

Jó szótárazgatást!

    a SZTAKI SZÓTÁR csapata

  • sfdsfdsfsdfds